Arxiu

La Conca tindrà una escola comarcal de cuidadors familiars de persones amb dependència

Es posarà en marxa l'11 de maig amb 25 alumnes i constarà de tretze sessions

La Conca de Barberà tindrà una Escola comarcal de cuidadors familiars de persones amb dependència. Es tracta d’una iniciativa de l’Àrea de Benestar Social del Consell i del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat, i que començarà l’11 de maig amb 25 alumnes.

Constarà de tretze sessions de dues hores de durada, on es tractaran aspectes com les cures bàsiques, la higiene, la mobilitat i la nutrició, entre d’altres. També s’ajudarà als cuidadors a millorar la seva salut física i emocional amb el suport psicològic. Les sessions estaran impartides per metges, infermers, treballadors socials, advocats i psicòlegs amb àmplia experiència assistencial.

L’escola es presentarà el 6 de març en un acte a la seu del Consell Comarcal, a les 7 de la tarda. En aquest acte hi assistirà el Conseller Comarcal d’Acció Social, Magí Trullols i la Coordinadora de l’ABS de Montblanc, Laura Panadés, també altres càrrecs dels serveis territorials del Departament de Benestar Social i Família i dels serveis territorials de Salut. En la presentació hi participarà el periodista de Catalunya Ràdio, Xavier Graset, que durà a terme una xerrada “Cuidar amb bon humor”. L’Escola comarcal de cuidadors familiars de persones amb dependència ha rebut l’acreditació del Departament de Benestar Social i Família.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp