Cedida

La Cucafera també vol ser present als pessebres dels montblanquins

L'entitat ha creat una bèstia retallable perquè tothom la pugui posar al seu pessebre i participar a un concurs

La Cucafera de Montblanc vol que a tots els pessebres montblanquins hi sigui present una part del seguici popular de la vila. És per aquest motiu que l’entitat ha engegat el concurs ‘Per Nadal, cap pessebre sense Cucafera’, amb l’objectiu d’animar a posar la Cucafera a tots els pessebres. El concurs es va donar a conèixer aquest dimarts, dia de Santa Llúcia, que és quan la tradició diu que s’ha de fer el pessebre.

A través del web de la Cucafera (www.cucaferamontblanc.wordpress.com) es podrà descarregar una Cucafera retallable per poder-la posar al pessebre. Un cop ubicada caldrà fer-li una foto i penjar-la al Facebook amb l’etiqueta #CucaNadal i etiquetant-la amb la referència @Cucafera de Montblanc.

Totes les fotografies participants es podran veure a l’àlbum de la pàgina de Facebook de la Cucafera i s’atorgarà un únic premi a aquella fotografia que més “m’agrada” sumi en l’àlbum del concurs. L’autor de la foto més popular s’endurà un conjunt format per dos trencaclosques del Seguici Popular exclusius i gentilesa de l’establiment montblanquí L’Elefant Blau.

Les fotografies de la Cucafera al pessebre es poden enviar del 13 de desembre de 2016 al 6 de gener de 2017 a la mitjanit. Tota la informació i les bases legals del concurs les trobareu al web de la Cucafera.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp