CUP Montblanc

La CUP comença a treballar per les eleccions municipals amb una assemblea oberta

Es farà el proper 30 de gener. També presenten la campanya 'Cal oposició a Montblanc'

La Candidatura d’Unitat Popular de Montblanc ha organitzat una assemblea oberta per tal de preparar el programa a les eleccions municipals del proper mes de maig. La trobada es farà el dia 30 de gener a les 7 de la tarda al Casal d’Entitats.

Aquest serà el tret de sortida de la CUP per tal de decidir, conjuntament amb la ciutadania, la seva posició de cara als comicis municipals. En un comunicat fet públic, la CUP assegura que té la voluntat de presentar-se a les eleccions, però per això “necessita el suport i la col·laboració del màxim de persones, col·lectius i entitats de la vila”, a qui conviden a assistir en la primera de les assemblees que la candidatura té previstes per als propers mesos.

En aquestes trobades, la CUP vol conèixer les necessitats i les prioritats dels ciutadans de Montblanc, per tal de crear el programa i la llista electoral. D’altra banda, aprofitant aquesta assemblea, la CUP ha engegat la campanya ‘Cal una oposició a Montblanc’, per tal per tal de configurar una alternativa al municipi que vagi més enllà del govern actual dels 13 i denunciar, asseguren, “la opacitat, la poca transparència i la forma de prendre decisions de l’actual equip de govern”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp