Cedida

La CUP de Montblanc celebra l’acord que ha investit president Puigdemont

En un comunicat critiquen els insults que han rebut membres de la formació política durant les negociacions

L’assemblea local de la CUP de Montblanc ha fet públic aquest dimecres un comunicat on expressen el seu parer sobre l’acord entre la seva formació i Junts pel Sí que ha permès investir Carles Puigdemont com a nou president de la Generalitat.

Els cupaires montblanquins asseguren que “ens mostrem satisfets per haver trobar finament un acord entre CUP-CC i Junts pel Sí que permet avançar en el procés”. També destaquen que “la nostra assemblea local s’ha mostrat favorable a trobar una entesa entre ambdues formacions polítiques i complir el mandat democràtic del 27-S”. També recorden que la Conca va participar a les diverses assembles i agraeixen “la tasca feta pels nostre diputats i també a Artur Mas per fer un pas al costat”. De fet, la regidora de la CUP, Laura Aluja, va fer públic un escrit on assegurava que l’acord era necessari per poder tirar endavant el procés.

Al comunicat acaben mostrant el seu rebuig “a tot insult que hem rebut votants, militants i simpatitzants i en major mesura, les nostre diputades”, i afegeixen que “la CUP de Montblanc resta compromesa a seguir treballant per la independència, la justícia social i el feminisme”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp