Ràdio Montblanc

La CUP de Montblanc no es presentarà a les properes eleccions municipals

El partit assegura no tenir relleu i una assemblea debilitada, que els impossibilita formar una candidatura

La CUP de Montblanc no es presentarà a les properes eleccions municipals. El partit va aconseguir entrar a l’Ajuntament per primera vegada fa quatre anys, aconseguint 534 vots i dos regidors, sent la segona força més votada.

Quatre anys després, asseguren que l’assemblea està debilitada i que no tenen relleu per encapçalar la candidatura. Fan autocrítica després de no haver estat capaços de mantenir el grup de treball, més enllà dels dos regidors.

Així ho ha anunciat el partit en una roda de premsa aquest dissabte, amb els regidors Laura Aluja i Roger Sosa, acompanyats de diversos membres del partit. La CUP ha fet balanç d’aquesta legislatura. Han titllat l’alcalde d’autoritari i asseguren que ha estat molt difícil treballar des de l’oposició. Si que han valorat positivament aconseguir eliminar els herbicides de la jardineria municipal, gràcies una moció que el grup va presentar i negociar amb l’equip de govern.

Laura Aluja ha fet tàndem durant aquests quatre anys amb Roger Sosa, l’altre regidor del partit a l’Ajuntament. Asseguren que no es presentaran a aquestes eleccions, però no descarten fer-ho d’aquí a quatre anys, reformulant el projecte i fent més forta l’assemblea de la CUP a Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp