CUP Montblanc

La CUP de Montblanc presentarà la candidatura a les eleccions el 27 de març

Es farà una nova assemblea oberta per donar a conèixer les persones que formen part de la llista

La CUP de Montblanc continua preparant la campanya electoral, i el proper 27 de març faran una nova assemblea oberta, la tercera, aquest cop per donar a conèixer la candidatura que volen presentar a les eleccions municipals del 24 de maig.

Després de dues assemblees on s’ha debatut sobre el programa electoral i les principals propostes i projectes a posar en marxa en cas d’obtenir representació municipal, en aquesta ocasió la Candidatura preveu parlar de les persones que formaran part de la llista de candidats. La trobada es farà a dos quarts de vuit del vespre al Casal d’Entitats.

La CUP presentarà les persones que conformaran la llista electoral i explicarà els motius que els ha conduït a elaborar-la. Alguns dels integrants també explicaran què els ha empès a involucrar-se en el projecte municipal de la CUP.

La Candidatura d’Unitat Popular té previst ratificar aquesta llista a l’Assemblea Oberta i presentar-la a tota la societat. Tot i així el programa de la CUP segueix obert a qualsevol aportació ciutadana, qualsevol persona que vulgui aportar les seves idees ho podrà fer també el dia 27 o posant-se en contacte amb la candidatura a través del seu correu electrònic o xarxes socials.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp