Club Atlètic Montblanc

La cursa de fons a l’ermita de Sant Josep de Montblanc compleix 25 anys

Tindrà lloc l'1 de maig i coincideix també amb els 25 anys del Club Atlètic Montblanc

Montblanc tornarà a ser l’escenari, el proper 1 de maig, de les clàssiques curses a l’ermita de Sant Josep, organitzades pel Club Atlètic Montblanc. Un any especial ja que la Cursa de Fons a l’ermita compleix 25 anys d’història. També es compleixen 42 anys de la cursa popular.

La celebració de la cursa de fons coincideix també amb els 25 anys del Club Atlètic Montblanc, ja que la cursa va néixer quan es va fundar l’entitat. El 1995 el Club Atlètic Montblanc, a més de fer-se càrrec de la cursa popular a l’ermita de Sant Josep que ja feia anys que es feia, va organitzar per primera vegada una cursa de fons regular a Montblanc. Un any, el 1995, en que es feien molt poques curses de fons al territori.

Des del 1995 i de forma continuada, cada any l’1 de maig el Club Atlètic Montblanc ha organitzat la cursa popular i la cursa de fons a l’ermita de Sant Josep, que ha tingut variacions des del seu inici, en aspectes com el recorregut, organització, premis, per fer-la cada vegada més atractiva i participativa.

A l’igual que en totes les edicions la cursa de fons, tindrà aproximadament 10km i les inscripcions ja estan obertes a la web del club atlètic Montblanc i es tancaran el 28 d’abril o si s’arriba abans als 200 participants. Aquest any en motiu del 25è aniversari de la cursa de fons, des del club es preparen algunes sorpreses, a més d’un record commemoratiu dels 25 anys per a tots els participants. En els propers dies, s’aniran explicant totes aquestes sorpreses.

Com en els darrers anys la cursa té un caràcter solidari, ja que un euro de cada inscripció es destina a una causa solidària. Aquest any els diners es destinaran a la campanya que té lloc des de la Policia Local de Montblanc’#pelsvalents’, i que recapta fons per a la investigació del càncer infantil. Els diners recaptats són destinats al ‘Pediatric Cancer Center’ de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

A la cursa no faltaran tots els serveis que es donen cada any als corredors, així com la bossa del corredor amb diferents productes típics de Montblanc i la comarca, un bon esmorzar, regals, sorteig….També els participants tindran servei de massatge a l’arribada i corredors guia que marcaran diferents temps.

El mateix dia tindrà lloc la 42a Cursa Popular a l’ermita de Sant Josep de Montblanc, que segueix amb el seu caràcter popular i també solidari ja que l’euro de la inscripció es destinarà a la mateixa causa solidària. Tots els participants a l’arribada de la cursa popular també tindran esmorzar. Les inscripcions per la cursa popular tindrà lloc el mateix dia 1 de maig a l’ermita de Sant Josep de les 8:30h a les 9:30h.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp