Club Atlètic Montblanc

La Cursa de la Dona de Montblanc aplega 500 participants en la seva quarta edició

Els beneficis es destinen enguany a Aprodisca, que fomenta la inclusió social

La quarta edició de la Cursa de la Dona, que organitza el Club Atlètic Montblanc, va ser tot un èxit aquest diumenge 24 de novembre, amb la participació de 500 persones. Enguany la temàtica escollida ha estat la inclusió social i per això tots els diners recaptats es destinaran a Aprodisca de Montblanc.

El dissabte a la tarda a partir de les 6, els corredors i corredores ja passàvem per l’església de Sant Francesc a recollir la seva bossa del corredor i el dorsal assignat. En l’edició d’aquest any el límit de participants s’havia establert en 450 i durant la setmana ja s’havia arribat aquest número, cosa que era un nou repte després de les bones participacions en l’edicions passades. A més una cinquantena de corredores i corredors van participar amb el dorsal zero, que tot i no donar dret a tots els serveis de la cursa, també col·laboraven amb la seva aportació a la causa solidària.

El mateix dissabte per la tarda, van tenir lloc les xerrades sobre com les associacions APRODISICA i el centre ALBA de Reus, entitats que treballen per la inclusió social a través de l’esport. D’aquesta manera, tres esportistes de cada associació va explicar com viuen l’esport, quin esport fan i què els hi aporta fer esport.

El diumenge, tot i el fort vent que va obligar a canviar la sortida i arribada de la cursa, va començar amb una sessió se Zumba a càrrec de la Erika Soriano i la Bet Janer, que va posar les piles per tal de que tots els corredors, corredores, caminadors i caminadores, estesin a punt de començar la cursa.

A les 10 en punt es donava el tret de sortida a la cursa a càrrec de Carme Sureda com a representat d’APRODISCA. Els aproximadament 500 participants, tot i el fort vent que va fer, no van fallar i totes i tots van fer un recorregut de 5km, una part pel voltant de la muralla i l’altre part per la zona de darrera el Monestir de la Serra, podent gaudir per fer la cursa ja fos corrent o caminant.

Als voltats de les 10:24, arribava la guanyadora de la 4ra cursa de la Dona de Montblanc, que va ser la Roser Espelt de l’A.E.Blancafort, seguida de Laura Escolà del Club Atlètic Montblanc. En tercer lloc va quedar Erika Soriano del A.E. Blancafort, en quarta posició la Rosa Gabarró i en cinquena posició l’Anna Español. En la cursa només es feia classificació per les 5 primeres classificades, ja que el que es busca en la cursa no és tant el caire competitiu, sinó l’esportiu i el solidari. A poc a poc anaven arribant la resta de participants, fins als voltants de les 11:15h del matí. Pel que fa a la primera classificada del CAM va ser Maria Serra Canela.

Un cop arribats tots els participants van poder gaudir d’un bon esmorzar ofert per ADOMONT i també de tota la informació del SIAD, dins de l’església de Sant Francesc. A les 11:30 i amb la companyia dels representants dels principals col·laboradors i de l’Ajuntament de Montblanc es procedia al lliurament de trofeus a les 5 primeres classificades i a la primera classificada del Club Altètic Montblanc. Un cop fet el lliurament de trofeus es va fer el sorteig d’una gran quantitat de regals dels col·laboradors de la cursa de la dona.

I mentre alguns participants es feien fotos al photocall, es donava per tancada la tercera edició de la cursa de la dona, ja pensant en la cinquena edició.

Els propers dies un cop ja fet tots els comptes es donarà a conèixer els beneficis de la cursa de la dona 2019 i es farà el lliurament a APRODISCA.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp