Club Atlètic Montblanc

La Cursa de la Dona de Montblanc arriba a les 400 corredores i tanca inscripcions

L'esdeveniment, que se celebrarà aquest diumenge, ha assolit el topall de participants

El Club Atlètic Montblanc va tancar divendres passat, 9 de novembre, les inscripcions per a la tercera edició de la Cursa de la Dona perquè s’ha arribat al topall màxim de participants. Enguany, s’eleva fins a les 400 les persones, principalment dones, que prendran part d’aquesta prova esportiva el diumenge 18 de novembre a les 10 del matí, una activitat que destaca pel seu vessant social.

Aquest 2018, tots els beneficis de la Cursa de la Dona es destinaran a la inserció social de menors i joves en risc d’exclusió social i, per això, l’aportació es farà a l’associació Superacció. La cursa cada any se centra en una problemàtica concreta a la qual s’hi destina la recaptació. El creixement d’aquesta cita està sent esglaonat, com promou l’organització posant un nombre màxim d’inscrits que enguany ha passat dels 350 als 400.

La cursa de la dona recorrerà un circuit de 5 quilòmetres amb sortida i arribada a la plaça Sant Francesc de Montblanc. La cursa compta amb la col·laboració d’Adomont i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones de la Conca de Barberà i és el primer dels actes que se celebraran a la comarca en el marc del Dia Contra la Violència Masclista que es commemora el 25 de novembre.

Prèviament a la cursa, organitzada pel Club Atlètic Montblanc, s’ha obert un concurs. Així, tots aquells que s’animin, han de gravar un petit vídeo fent algun esport en grup o sols i han de dir la frase: Comptem amb tu. També es pot optar per fer-se una foto realitzant algun esport i que hi aparegui el mateix lema: Comptem amb tu. Els vídeos i fotos s’hauran de penjar al Facebook del Club Atlètic Montblanc, o també a l’Instagram @cursadonamontblanc i amb el hashtag #cursadonamontblanc 2018. El termini és aquest dijous, 15 de novembre.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp