Club Atlètic Montblanc

La Cursa de la Dona de Montblanc omple els 350 dorsals i tanca inscripcions

La segona edició de la cursa, que tindrà lloc el 19 de novembre, ha tornat a ser tot un èxit d'inscrits

La segona edició de la cursa de la dona, organitzada pel Club Atlètic Montblanc, Adomont i el Servei d’Informació i Atenció de les Dones del Consell Comarcal, ja ha assolit els 350 participants que s’havia fixat per aquesta edició. Quan encara queda una setmana per la prova ja s’han esgotat els 350 dorsals disponibles. La cursa, de 5 quilòmetres, tindrà lloc el proper diumenge 19 de novembre a les 10 del matí amb sortida i arribada a la plaça de Sant Francesc.

Aquest any la Cursa de la Dona vol incidir en la lluita contra la violència de gènere. És per aquest motiu que en aquesta segona edició dels beneficis es destinaran a l’associació Hèlia Dones, que treballa amb dones que pateixen violència de gènere.

La Cursa de la Dona es pot fer caminant o també corrent en modalitat cursa. Aquells que hi vulguin col·laborar però no vulguin córrer, també poden fer la seva aportació solidària amb el Dorsal Zero.

El dia abans de la cursa, d’altra banda, s’ha organitzat una xerrada per tal de sensibilitzar sobre el greu problema de la violència de gènere. Dissabte a 2/4 de 7 de la tarda i a la sala de les Corts Catalanes del Claustre de Sant Francesc, Mercè Domènech, treballadora social i responsable del SIAD al Consell Comarcal de la Conca de Barberà parlarà de la problemàtica i del servei que es dóna a la Conca de Barberà. A continuació, la psicòloga de la dona de l’associació Hèlia, Carla Rigol, parlarà de com des de l’associació es lluita contra les violències masclistes.

Tota la informació es pot trobar al web del Club Atlètic Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp