La Cursa de la Dona de Montblanc recaptarà fons per la lluita contra el càncer

Tindrà lloc el proper 20 de novembre i esperen arribar als 400 participants

El Club Atlètic Montblanc ja prepara una nova edició, la setena, de la Cursa de la Dona, que enguany recaptarà fons per la lluita contra el càncer.

Amb el lema ‘Mou-te per vèncer el càncer’, la cursa tindrà lloc el proper diumenge 20 de novembre amb sortida i arribada a la plaça de Sant Francesc. La cursa, com en totes les edicions, es podrà fer tant corrent com caminant en un circuit per Montblanc d’uns 5 km. 

També, com en les anteriors edicions, amb la  inscripció es donarà la samarreta amb el logo i lema de l’edició 2022 i tampoc faltarà l’esmorzar i sorteig de regals dels diferents establiments col·laboradors a l’arribada. 

Aquest any tots el beneficis es destinaran a la lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre que té com a objectiu general realitzar activitats que millorin el control i la prevenció del càncer a la població. I per aconseguir una bona recaptació, l’organització es marca el repte d’arribar als 400 participants, superant els 350 de la passada edició.

Pel que fa a les inscripcions, es podran fer per internet a la web del club atlètic Montblanc (www.atleticmontblanc.cat ) del 25 d’octubre al 14 de novembre o fins arribar als 400 participants

Tot el reglament i informació de la cursa es pot trobar a la web del Club Atlètic Montblanc  i a les xarxes socials de l’entitat.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook