Club Atlètic Montblanc

La cursa de l’ermita de Sant Josep recapta 375 euros per la campanya #pelsvalents

Es una campanya impulsada per la Policia Local de Montblanc

Les darreres edicions de les curses de l’1 de maig a l’ermita de Sant Josep de Montblanc, a més del caràcter esportiu, han volgut tenir un caràcter solidari. Aquest any, i en motiu de la 25ena edició de la cursa de fons a l’ermita de Sant Josep de Montblanc, el projecte social que es va escollir va ser a favor de la campanya que té lloc des de la Policia Local de Montblanc ‘#pelsvalents’, i que recapta fons per a la investigació del càncer infantil.

Un cop finalitzades les curses, des del Club Atlètic Montblanc, els organitzadors, han fet públic que s’han recaptat un total de 375 euros que es destinaran al ‘Pediatric Cancer Center’ de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Aquesta és una campanya que s’ha promogut des de diferents policies locals del país, a favor de la lluita contra el càncer infantil, també des de la Policia Local de Montblanc. Aprofitant la donació d’aquesta quantitat de diners, el club també ha volgut agrair la tasca fet per la Policia Local i per Protecció Civil durant la celebració de les curses de l’1 de maig.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp