Jordina Moix

La cursa dels 25 anys del Club Atlètic farà pujar 500 escales als participants

Tindrà lloc al voltant de Santa Maria el proper 12 d'octubre

El Club Atlètic Montblanc farà una crono on els corredors hauran de pujar i baixar 500 escales al voltants de l’església de Santa Maria. És la cursa especial que han preparat per celebrar els seus 25 anys i que s’ha presentat aquest divendres al Museu Arxiu.

La cursa es realitzarà el proper 12 d’octubre a les vuit de la tarda, a la plaça de Santa Maria, des d’on es donarà el tret de sortida. A més, la cursa estarà acompanyada d’un espectacle visual i de llums ja que ‘volem que sigui una cursa competitiva però també festiva’ ha exlicat Joan Mogas, president del Club Atlètic Montblanc.

El recorregut començarà a la plaça de Santa Maria i anirà fins a la plaça dels Torraires on es pujaran i baixaran les escales de la mateixa plaça, i continuarà pel carrer de la Plebania, carrer Molins, fins al pla de Santa Bàrbara, i tornarà a la plaça de Santa Maria on acabarà.

Les inscripcions comencen ara i acabaran el dia 6 d’octubre, o bé fins a acabar places. Hi haurà un límit de 100 participants, tant adults com nens.

A la presentació també hi ha participat en Mikel Besora, bomber aficionat al món del running que ha explicat la seva experiència amb les diferents modalitats de cursa i, especialment, les crono com la que es farà a Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp