La directora general d’Energia visita Concactiva

Assumpta Farran va poder conèixer de primera mà el cicle de grau superior d'energies renovables que s'imparteix a la Conca

La directora general d’Energia de la Generalitat, Assumpta Farran, va visitar el passat divendres les instal·lacions de Concactiva per conèixer, de primera mà, el cicle de grau superior d’energies renovables que s’hi està desenvolupant. El curs ja està fent el segon curs i és el primer de grau superior que s’imparteix a la Conca de Barberà.

Farran va poder visitar les aules i parlar amb els alumnes, acompanyada del gerent de Concactiva, Jordi París; del conseller de paisatge, acció climàtica i agricultura i alcalde de Rocafort, Marc Roca; i de la diputada de la Diputació de Tarragona i alcaldessa de Senan, Carme Ferrer.

La directora general d’Energia assegura que “hi ha molts llocs on ja demanen aquest cicle de grau superior, i la Conca es va avançar. Ha estat molt enriquidor parlar amb els joves que l’estudien”. Afegeix que “necessitem que hi hagi moltes persones formades per donar resposta a la demanda d’aquest sector”.

Assumpta Farran, directora general d’Energia de la Generalitat
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook