EFMR

La DO Conca de Barberà engega una campanya per solidaritzar-se amb el celler Rendé Masdeu

Estan treballant per organitzar diverses accions solidàries

La DO Conca de Barberà es solidaritza amb totes les persones afectades pels aiguats.
Aquesta passada nit, les riuades i la forta corrent del Francolí han arrasat a l’Espluga de Francolí amb el Restaurant ‘El Gatim’ i el celler Rendé Masdeu.

Des de la DO Conca de Barberà s’han reunit aquest matí, Bernat Andreu, president de la DO Conca de Barberà amb Salvador Puig, president de l’INCAVI , Àngel Xifré, director dels Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Tarragona i diferents elaboradors, cellers, cooperatives i viticultors de la Conca de Barberà.per treballar en diverses accions solidàries per poder ajudar a la Mariona Rendé i al Jordi.

Estan treballant per dur a terme diverses accions solidàries per ajudar en la causa. Es pot avançar que es posarà en marxa una col·lecta solidària a través de la Festa del Trepat. En breus, es publicarà l’enllaç per poder fer les aportacions.

També s’està organitzant l’elaboració d’un #visolidari. Un cupatge solidari realitzat amb l’aportació desintenteressada de tots els cellers de la Conca de Barberà que vulguin col·laborar. Un vi que es posarà a la venta el més ràpid possible.

També des de la DO han creat un hashtag per donar suport a la família Rendé Masdeu, #alvostrecotat

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp