EFMR

La DO Conca de Barberà estrena nous cartells a l’entrada dels pobles

Tenen un nou disseny i posen en valr el trepat, la varietat pròpia de la comarca

La Denominació d’origen Conca de Barberà estrena aquesta setmana els nous cartells promocionals que donen entrada als municipis de la comarca. Els antics plafons s’actualitzen amb un nou disseny i un canvi de discurs.

Aquesta setmana ha començat la instal·lació dels nous cartells promocionals de la DO Conca de Barberà. En total se’n substituiran 12 i presenten la imatge renovada de la DO amb un nou grafisme que conté il·lustracions amb més color i diversos elements del món del vi. Els nous plafons s’ubicaran a Montblanc, Barberà de la Conca, l’Espluga de Francolí, Blancafort, Rocafort de Queralt, Pira, Sarral, Solivella i Vimbodí I Poblet. La renovació arriba després de més de 10 anys amb els anteriors cartells i ha suposat una inversió d’uns 6.000 euros.

Els nous cartells, més vistosos i divertits, donen la benvinguda a la DO Conca de Barberà amb un nou discurs: l’aposta per l’enoturisme i destacant la varietat autòctona de la comarca, el trepat. El nou disseny és obra del montblanquí Isaac Ballesté de l’equip XD Creacions, mentre que l’empresa espluguina Quelcom Serveis ha dut a terme la impressió i instal·lació.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp