DO Conca de Barberà

La DO Conca de Barberà premia els millors vins de la comarca

En la 27ena edició del concurs s'han presentat més trepats que mai

La DO Conca de Barberà va celebrar el passat divendres 30 de juny la 27ena edició dels premis del Consell Regulador de la comarca. El tast per poder premiar els vins es va celebrar el passat 1 de juny. Enguany hi han participat fins a 11 categories de vins diferents, amb un total de 91 referencies de la comarca.

Els premis que es van entregar el passat divendres corresponien a 11 categories diferents i amb diversos vins presentats: 17 blancs joves, 7 rosats, 10 negres joves, 8 negres passats per bota, 11 trepats, 6 blancs passats per bota, 7 negres criança, 10 negres reserva, 5 caves brut, 6 caves brut nature i 4 caves rosats.

El premi al millor vi negre trepat va ser per la Font Voltada 2014 del celler Abadia de Poblet. El millor vi blanc jove va ser pel Portell blanc de blancs de la Vinícola de Sarral, el millor vi rosat per El Follet syrah del celler Rendé Masdeu, que també es va emportar el premi del millor vi negre jove per l’Inquiet. El millor vi negre fermetat o criat en bóta va ser pel Cúvic de Gerida Viticultors i el premi pel millor vi blanc criat o fermetat en bóta pel Molí dels Capellans chardonnay 2015. El premi al millor vi negre criat en bóta va ser pel Negra Nit del celler Vidbertus, i el millor vi negre reserva pel Saüc 2011 de Rosa Maria Torres.

Els premis es van entregar aquest passat divendres 30 de juny i va comptar amb la presència del director de l’INCAVI, Salvador Puig.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp