La DO Conca supera els 10.000 tastos el primer cap de setmana de Setmana Medieval

S'han venut 4.700 copes de vi

El primer cap de setmana de Setmana Medieval ha deixat bones xifres de tastos al Mercat de Vins i Caves de la DO Conca de Barberà, que ha tornat al carrer després de dos anys marcats per la pandèmia. De fet, la plaça de Santa Maria plena de gent fent tastos ha recordat als anys d’abans de la pandèmia.

Entre el dissabte i diumenge 23 i 24 d’abril, la desena de cellers situats a la plaça de Santa Maria van vendre 4.700 copes, una xifra a nivells prepandèmia. En total, s’han servit més de 10.000 tastos, malgrat la pluja del dissabte.

L’entusiasme que genera el Mercat de Vins entre la mateixa gent de la comarca  com entre els visitants de fora tot i el mal temps del dissabte han col·locat el  Mercat entre els actes més multitudinaris. Trobem visitants procedents del Camp  de Tarragona, de l’àrea de Barcelona i, també, amb una presència cada cop més  elevada d’estrangers tot i que aquest any no n’han vingut tants.

Aquest proper cap de setmana, 30 d’abril i 1 de maig, també hi haurà novament el Mercat de Vins i Caves de la DO Conca de Barberà a la plaça de Santa Maria, en el segon i darrer cap de setmana de Setmana Medieval.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp