Josep Ardila

La festa de Cap d’Any es farà al pavelló del Casal Montblanquí

És una de les novetats de les festes de Nadal que inclouen, per primera vegada, l'arribada de l'Home dels Nassoa a la vila

Les festa de Cap d’Any que organitza l’Ajuntament i l’Associació Juvenil Barjaula es farà enguany al pavelló del Casal Montblanquí i no a la carpa que els darrers anys s’ha instal·lat a la plaça de Sant Francesc. És una de les principals novetats del programa d’actes de les festes de Nadal d’aquest 2015.

El consistori ha arribat a un acord amb el Casal, molt més ampli i que es farà públic més endavant, i que també inclou la cessió del pavelló per les Festes de la Serra. Els darrers anys, l’Ajuntament i l’entitat han hagut de suportar el cost econòmic de la carpa per poder donar la benvinguda al nou any. La festa jove es farà al pavelló i la tradicional festa de Cap d’Any que organitza cada any el casal es farà a dalt, a la sala café.

“Estem molt agraïts al Casal, i estem molt contents que les dues revetlles convisquin en el mateix espai i que tothom doni la benvinguda al nou any al mateix espai”, explica el regidor de festes i joventut, Oriol Pallissó, que ha assegurat que “ara per fi ens podrem alliberar de la carpa i sobretot del seu cost, que era molt elevat”.L’alcalde, Josep Andreu, també ha destacat que “l’acord és molt més ampli, però és un gran pas endavant”.

La revetlla de Barjaula i l’Ajuntament comptarà amb la música dels montblanquins Banda Al·lucinògens i Dj’s. “Estem molt satisfets i molt agraïts a l’esforç que ha fet l’Ajuntament”, ha explicat la presidenta de l’entitat, Anna Carol.

L’arribada de l’Home dels Nassos, la gran novetat
Les festes de Nadal d’aquest 2015 inclouen més novetats, com la cercavila de l’Home dels Nassos, que té tants nassos com dies li falten a l’any. Es farà el dijous 31 de desembre al migdia organitzat pels Gegants i Nanos de Montblanc. Des de l’Ajuntament, a més, s’ha fet a una crida perquè els més petits li facin arribar el seu xumet a l’Home dels Nassos, que arribarà acompanyat dels grallers Els Guardiols.

El programa d’actes també inclou el Casal de Jocs, que enguany passa de tres a cinc dies i inclou també activitats per un públic més adolescent a la torre de Barjaula. Es farà els dies 24, 26, 27, 28 i 29 de desembre. L’entrada diària tindrà un preu de 10 euros, l’abonament costarà 20 euros i si es completa la butlleta de la Unió de Botiguers el preu serà de 10 euros.

També destaquen les representacions dels Pastorets, l’arribada del Patge Carter el dia 27 de desembre, el caga tió el diumenge dia 20 o la gran cavalcada de Reis el dia 5 de gener.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp