Josep Morató. EFMR

La Festa de la Música serà enguany itinerant per l’Espluga

Es farà el proper 23 de novembre

La Cultural Jordi Francolí i els grups musicals de l’Espluga organitzen la tercera edició de la Festa de la Música pel proper 23 de novembre. La principal novetat d’aquesta edició és que la Festa no se centrarà en un únic espai sinó que serà itinerant i, per tant, les diverses actuacions musicals tindran lloc en diferents llocs emblemàtics de l’Espluga, com l’Església Vella, l’Antic Hospital, el Museu de la Fassina, el Museu de la Vida Rural i el Celler.

Hi actuaran la Coral espluguina, la Juke Cover Band, els grups Con nada i Monk Mao, Anatòlia, l’Orquestra Simfònica Treu-li la Pols al Teu Instrument i l’Escola Municipal de Música de l’Espluga. Els grups musicals no actuaran a la vegada sinó que ho faran successivament en horaris i llocs diferents a partir de les 11 del matí. Els grallers de l’Espluga i la Batucada dels Diables de l’Espluga també hi participaran acompanyant els assistents als diferents llocs de les actuacions.

Anys enrere diversos grups musicals ja havien organitzat actes per celebrar Santa Cecília o pel Dia Internacional de la Música al juny. Des de fa 3 anys però, l’Associació Cultural Jordi Francolí, juntament amb la resta d’entitats i persones espluguines vinculades amb la música, pretén que aquest acte unitari serveixi per donar a conèixer la riquesa musical de la població.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp