Ràdio Montblanc

La FIC de la Conca nomena dos coordinadors per preparar les municipals del 2019

El partit vol sumar noves candidatures a la Conca|Toni Gutiérrez tornarà a encapçalar la de Montblanc

La FiC de la Conca de Barberà ja ha engegat la maquinària de cara a les municipals del 2019. El partit ha nomenat dos coordinadors que treballaran per donar suport, dinamitzar i ampliar el nombre de candidatures que sota les seves sigles puguin concórrer a les properes eleccions municipals a la comarca.

Aquest paper l’assumiran el regidor de la FiC a Montblanc i vicepresident del Consell Comarcal, Toni Gutiérrez; i el regidor de la FiC a Pira, Josep Sales. A finals del mes de juliol, el partit es va reunir amb l’objectiu de començar a preparar les eleccions. És la primera vegada que el partit crea la figura de dos coordinadors, amb l’objectiu de dinamitzar les llistes que es presentin a la Conca. Des del partit asseguren també que volen ser útils per la comarca i que treballaran per “aconseguir els reptes de futur que ens hem marcat com a comarca, volem contribuir a la seva transformació”.

I aquest treball ja ha donat els primers resultats. De cara a l’any vinent el partit ja ha anunciat que presentarà candidatura a l’Espluga de Francolí, amb Francesc Sánchez al capdavant. També es marquen l’objectiu de revalidar les alcaldies de Pira i Santa Coloma de Queralt, i esperen també sumar més municipis nous amb llistes sota les sigles de la FIC. Actualment també són presents a Solivella i Passant i Belltall.

Toni Gutiérrez, candidat per Montblanc
A Montblanc, la FiC també ha anunciat que el seu cap de llista serà novament Toni Gutiérrez, que ja va encapçalar la candidatura a les passades eleccions municipals. Gutiérrez ha explicat que “fa uns dies vaig anunciar que tornaré a encapçalar la candidatura de Montblanc”, i afegeix que “volem ser una força integradora, municipalista, on tothom hi tingui cabuda, i esperem ser alternativa en una legislatura on esperem que no hi hagi majories absolutes”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp