Joan López

La Generalitat renova el conveni amb l’hostaleria i el comerç de Montblanc i la Conca

Es fa una aportació de 36.000 euros a la Unió de Botiguers de Montblanc i l'Associació d'Hosteleria de la comarca

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà han renovat aquest divendres el conveni amb la Generalitat de Catalunya per continuar impulsant projectes a la comarca.

L’acte de signatura, que s’ha dut a terme a l’Ajuntament de Montblanc, ha comptat amb l’assistència del director general de Comerç de la generalitat de Catalunya, Josep M. Recasens; la directora dels serveis territorials d’Empresa i Ocupació, Carme Mansilla; la regidora de comerç de l’Ajuntament de Montblanc, Sílvia Lafebre; el president de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc, Jordi Robusté i el president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà, Jaume Hernández.

Gràcies a aquesta renovació, la Generalitat de Catalunya farà una aportació de 9.000 euros a l’Associació d’Hostaleria de la Conca i de 24.913 euros a la Unió de Botiguers de Montblanc. Josep M. Recasens, director General de Comerç, assenyalava que «la continuació d’aquest conveni és l’expressió del suport del Govern de la Generalitat a la dinamització del comerç de Montblanc i de l’hostaleria de la Conca de Barberà».

Els presidents de les dues entitats han volgut agrair l’esforç de la Generalitat i han destacat alguns dels projectes que tenen en marxa. A l’Associació d’Hosteleria treballen en la creació d’una marca gastronòmica pròpia de la comarca, mentre que a la Unió de Botiguers volen posar en marxa una targeta de fidelització dels clients.

Més enllà d’això, però, el conveni també serveix per continuar tirant endavant projecte com els Dimecres Tapa, les campanyes comercials o les activitats que les dues entitats fan al llarg de l’any.

Sílvia Lafebre, que s’ha estrenat aquest divendres com a regidor de comerç en un ate públic, ha remarcat el compromís de l’Ajuntament de Montblanc amb el comerç i la restauració del municipi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp