EFMR

La Guàrdia Civil intenta retirar les urnes al col·legi electoral de Sarral

Tot i la càrrega policial, la Guàrdia Civil no s'ha pogut endur les urnes

Una trentena d’agents de la Guàrdia Civil s’han personat al centre de votacions de Sarral per tancar el col·legi electoral. A les portes de l’edifici, una cinquantena de persones s’hi havia congregat per evitar que els agents hi accedissin per impedir les votacions.

En un primer moment la policia espanyola s’ha organitzat en dues columnes davant de les portes del Casal Municipal de la Gent Gran de Sarral, l’edifici que avui acull les votacions. Davant d’això, desenes de persones bloquejaven l’entrada de la policia espanyola al centre de votacions de manera pacífica. Després, la Guàrdia Civil ha utilitzat la força per accedir a l’edifici i endur-se les urnes, retirant les persones que obstaculitzaven el pas. Finalment, després d’uns minuts de resistència, l’alcalde de Sarral ha demanat als ciutadans que deixessin passar als agents.

A l’entrar a l’edifici, els policies no han trobat material relacionat amb el referèndum i han abandonat el municipi. Durant l’actuació hi ha hagut diversos aldarulls que han provocat dos ferits, de consideració lleu que han estat atesos pel SEM. D’aquesta manera, Sarral ha estat el primer municipi de la Conca en rebre els efectius de la policia espanyola.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp