Ràdio Montblanc

La llibreria La Baldufa de Montblanc, acreditada per vendre publicacions de la Generalitat

S'hi podran trobar publicacions que edita la Generalitat

La Llibreria La Baldufa de Montblanc ha estat acreditada per poder vendre publicacions de la Generalitat de Catalunya. Serà l´únic establiment de la Conca de Barberà on es podran trobar publicacions que edita la Generalitat.

El Director General de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i Publicacions de la Generalitat, Jaume Domingo, ha fet entrega de l’acreditació a la llibreria montblanquina aquest matí, en presència de l’alcalde, Josep Andreu i de la seva propietària, Maria Teresa Roca. Fa anys que la Generalitat va tancar les seves llibreries per no fer competència als negocis del món del llibre, i ara es poden trobar a diversos negocis repartits pel país.

El que s’ha fet a Montblanc s’està fent a totes les capitals de comarca de Catalunya, amb l’objectiu d’apropar a tota la ciutadania les publicacions de la Generalitat. “Hi ha llibres que la iniciativa privada no pot fer perquè no són èxit de vendes però que el país cal que els tingui, i aquí és on actua la Generalitat”, explica Domingo.

D’aquesta manera, La Baldufa tindrà un servei més per als seus clients, pocs dies abans que compleixi 40 anys d’història.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp