La llibreria La Baldufa engega una nova etapa amb la jubilació de la Maria Teresa Roca

El negoci canvi de mans i continua el llegat de 43 anys d'història

La Maria Teresa Roca, la propietària de la llibreria La Baldufa, es jubila. Després de 43 anys al capdavant del negoci, aquest dimarts és el seu últim dia com a responsable de la botiga.

La bona notícia, però, és que malgrat es jubili, el negoci no tanca i continuarà amb l’Alba Pérez al capdavant. Una nova etapa que arrenca ja aquesta mateixa setmana.

Ha decidit jubilar-se i avui n’ha volgut parlar als micròfons de Ràdio Montblanc. Assegura que el que més trobarà a faltar és el tracte amb la gent. “Sempre m’ha agradat molt el tracte amb la gent, i la gent sempre ha respost molt bé. És un servei que hem fet a Montblanc i a la Conca”, ha explicat.

Quaranta anys darrere el taulell donen per molt. Ha viscut grans moments i d’altres de complicats per la crisi econòmica viscuda. Assegura que ara és un bon monent pel llibre. “Ara venem més llibres que fa deu anys. I a més, les editorials serveixen molt ràpid. Si no tenim un llibre a la botiga, en dos dies arriba”, explica.

“Jo animo a tothom que obri botigues, és una feina molt bonica. A mi m’ha omplert molt”, assegura la Maria Teresa, que fa també una defensa de la botiga de proximitat. Assegura que “podem tenir un Montblanc ple de monuments, però sense botigues és un poble mort. Des de les administracions no s’ha potenciat prou que s’obrin nous comerços al poble”, assegura.

Entrevista a la Maria Teresa Roca, propietària de la llibreria La Baldufa, que ara es jubila

Per celebrar la seva jubilació, aquest dimarts a la tarda oferirà una xocolatada al carrer. “Tenia ganes de celebrar-ho amb els clients i clientes, amb la gent que sempre hi ha sigut”, ha acabat dient.

Des del Gremi de Llibreters de Catalunya han volgut felicitar a la Maria Teresa Roca “per tants anys de feina de llibretera”.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook