ANC Conca

La montblanquina Anna Lafebre formarà part del secretariat nacional de l’ANC

Ha estat escollida aquest cap de setmana i serà una de les representants les comarques de Tarragona

La montblanquina Anna Lafebre formarà part del secretariat nacional de l’ANC en la nova etapa que l’entitat ha encetat aquest cap de setmana amb Elisenda Palizeu al capdavant.

Lafebre, que els darrers dos anys ha estat coordinadora de l’ANC a la Conca de Barberà, serà una de les representats de les comarques de Tarragona, la regió 4, conjuntament amb la canongina Neus Cerdà i el fins ara coordinador local de la ciutat de Tarragona Carles Xavier Gómez. Tant Carles Xavier Gómez com Anna Lafebre han hagut de deixar les seves responsabilitats territorials, tot i que les exerciran en funcions fins que no hi hagi substituts.

Les comarques del Camp de Tarragona, però, no tindran cap representant de designació nacional al secretariat de l’Assemblea Nacional Catalana. Els 4 candidats nacionals tarragonins no han obtingut els vots suficients per ser escollits entre els 25 nous membres a les eleccions que s’han fet aquest cap de setmana. Amb tot, el territori tindrà els seus representants fixes de designació territorial per la regió 4 d’entre els 52 membres de les diferents regions. La representació només dels 3 secretaris de les candidatures territorials i no de cap secretari de les candidatures nacionals implicarà que el Camp de Tarragona no podrà tenir representació a totes les grans comissions de treball de l’ANC.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp