Cedida

La montblanquina Enriqueta Moix guanya el primer premi de poesia al certamen de Foment Martinenc

Es tracta de la XXIX edició d'aquest premi

La montblanquina Enriqueta Moix ha estat guardonada amb el primer premi del XXIX certamen literari del Foment Martinenc de Barcelona. El premi es va donar el passat dissabte 22 de novembre al local de Foment Martinenc. S’hi van lliurar els premis de poesia i prosa. Durant l’acte es van recitar poemes acompanyats de música, per acabar amb el lliurament de premis. Posteriorment es van servir canapès i begudes, que van ser l’excusa per parlar de literatura i fer noves amistats.

L’escriptora montblanquina va ser guardonada amb el primer premi de poesia. Obra seleccionada d’entre les cinquanta-quatre presentades d’arreu de Catalunya, València i Mallorca, que va rebre de mans dels president de Foment Martinenc. Aquesta entitat va ser creada l’any 1877, va rebre la creu de Sant Jordi l’any 1995 i l’any 2012 li va ser atorgada la medalla d’Honor de la ciutat de Barcelona.

Moix té publicats vint-i-tres llibres individuals o col·lectius entre poesia i prosa, a més ha rebut vint premis literaris, alguns de força prestigi.

Recordem, que aquest mateix divendres dia 28 de novembre, a les 7 de la tarda, presenta el seu llibre de poemes EFECTES COL.LATERALS a la Sala Anselm Turmeda (Claustre Sant Francesc).

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp