Diputació de Tarragona

La montblanquina Isabel Boltà exposa ‘Arrugats’ al Palau de la Diputació de Tarragona

Es podrà veure fins al proper 30 de juny

El Pati del Palau de la Diputació de Tarragona acull, fins al 30 de juny, l’exposició ‘Arrugats’ de la montblanquina Isabel Boltà. L’artista hi presenta una trentena d’obres d’aire mediterrani, combinades amb fusta, pedra llicorella i altres materials que irradien natura, una de les seva fonts d’inspiració.

El títol de la mostra fa referència a la rugositat dels esmalts de l’autora: “Lluny d’imaginar una natura llisa, el plec permet connectar dues parts d’un mateix pla que d’altra manera mai no haurien pogut tocar-se”, assenyala la comissària de l’exposició, Anna Ferré Boltà.

Boltà, coneguda a Montblanc per la seva vessant de directora de la llar d’infants Els Merlets, explora la natura en aquesta mostra, una més de la seva llarga carrera com a artista. “Arrugats és gairebé una filosofia de vida, és la bellesa de la imperfecció. No perquè les coses siguin boniques han de ser perfecte, tot el contrari”, ha explicat en una entrevista a Ràdio Montblanc. Afegeix que “totes les meves obres tenen a veure amb la natura. S’hi poden veure tot tipus de peces, que he treballat amb la fusta i la pedra, i també he començat a treballar amb el món del vi com a inspiració”, detalla.

L’exposició, a més, s’acompanya d’escrits d’autors destacats del Camp de Tarragona com són Margarida Aritzeta, el Gabriel Guasch i la Núria Ventura. “Qui veu l’obra i llegeix els escrits, pot entendre perfectament l’exposició”, explica Boltà.

‘Arrugats’ es podrà visitar fins al 30 de juny, al Pati del Palau de la Diputació, de dilluns a divendres de les 9.00h a les 21.00h, els dissabtes de les 9.00h a les 13.00h, i els festius de les 11.00h a les 14.00h.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp