EFMR/RM

La Mostra d’Art Jove de la Conca enceta la 15a edició amb l’obra de Rosa Díaz

La colomina presenta un conjunt de pintura mural, instal·lació i escultura que s'ha ubicat a la Botiga del Sindicat de Vinaters de Montblanc fins al 16 de desembre

Pintura mural, instal·lació i escultura. Aquestes són les disciplines artístiques que fins al 16 de desembre es poden observar a la Botiga del Sindicat de Vinaters de Montblanc. Són obres de Rosa Díaz, veïna de Santa Coloma de Queralt, i intenten fer reflexionar sobre aspectes de la vida, com la ciutat, la contaminació o les presses.

L’exposició està realitzada en el context de la 15a edició de la Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà, organitzada per l’Oficina Jove amb el suport de l’Ajuntament de Montblanc. La protagonista, Rosa Díaz, després d’anys buscant el seu camí, finalment va optar pel món artístic i actualment està cursant 2n d’Arts Aplicades al Mur, a l’Escola d’Art. Diu que no té un estil definit, però li agrada experimentar i fer reflexionar els espectadors.

La mostra està formada, d’una banda, per una instal·lació amb paraigües que pengen del sostre, del qual en surten llibres, una obra que, segons l’artista, vol simbolitzar el refugi que poden representar els llibres davant d’aspectes de la vida o, simplement per desconnectar. D’altra banda, hi ha una escultura elaborada per envasos de productes de neteja plens de guix, tot buscant la bellesa en uns objectes d’ús quotidià.

A l’exposició també hi ha una peça formada per una cinquantena de pits fets amb guix que simbolitzen la figura de la dona. Finalment, quatre quadres amb diverses tècniques parlen de les ciutats i les seves sensacions, amb l’objectiu de fer reflexionar sobre aspectes com la contaminació i les presses del dia a dia.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp