Ajuntament de Montblanc

La Mulassa protagonitza la samarreta de la Festa Major de Montblanc 2017

Es vendrà al preu de 8 euros des d'aquest dijous a l'Oficina de Turisme

La Mulassa protagonitza la samarreta de la Festa Major de Montblanc d’aquest 2017. D’aquesta manera, es continua amb la línia iniciada fa dos anys, quan l’àliga en va ser la protagonista. L’any passat es va fer un disseny diferent, amb motiu de les Festes de la Serra, i per la Festa Major d’aquest any es recupera novament la idea que un element del seguici festiu montblanquí protagonitzi la samarreta oficial de la festa.

El disseny, fet a l’estudi XD Creacions, mostra alguns dels elements més característics de la Mulassa, com ara la seva gran boca, els ulls o les orelles. És de color gris, com la bèstia del seguici, i és apta per a tota la família. De fet, amb aquest disseny, es busca que la puguin portar petits i grans, al dors com la del 2015 porta esgrafiat FM2017 Montblanc. «Fa dos anys vam pensar que aquesta línia de samarretes funcionaria entre gent de totes les edats i així va ser, es van esgotar ràpidament, esperem que enguany tingui el mateix èxit», explica el regidor de festes, Oriol Pallissó.

La samarreta oficial de la Festa Major de Montblanc 2017 es podrà comprar des d’aquest dijous a l’Oficina de Turisme de Montblanc, a l’antic Sindicat de Vinyaters. L’objectiu és que els montblanquins i les montblanquines ja la puguin lluir durant l’estiu, abans de la Festa Major, com un element més de promoció de la vila i les seves festes. Novament, també s’ha optat per un preu popular, i les samarretes es podran comprar per 8 euros. La família Sans-Folch al complet ja llueix la samarreta. Des d’aquest dijous ho podran fer tots els montblanquins i montblanquines!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp