Gerard Bosch

La Musi Cata més solidària recaptarà fons per la lluita contra l’ELA

Cinc formacions musicals i els vins Josep Foraster maridaran la tarda del 14 de juliol

El cicle de concerts Musi Cata celebrarà el seu cinquè aniversari amb una jornada solidària a favor de la lluita contra l’ELA el proper 14 de juliol. El celler Mas Foraster de Montblanc tornarà a ser l’escenari d’una tarda on la música en directe i el vi seran protagonistes. Enguany tots els diners recaptats amb la venta d’entrades es destinaran a la fundació Miquel Valls i a la seva lluita contra aquesta malaltia degenerativa.

Els concerts tindran lloc el dissabte 14 de juliol, tot just d’aquí un mes, i tindrà músics que al llarg d’aquests 5 anys ja han actuat al Musi Cata: Joan Masdeu, Fito Luri, Xavi de la Salud Trio, Singtònics i els montblanquins Habana Vieja. Tot plegat presentat per la periodista Elisabet Carnicé. Jonatan Tarafa, organitzador de l’esdeveniment, assegura que “els músics van trigar una hora en dir que se sumaven al concert”. En aquest sentit, Tarafa agraeix la seva ràpida implicació. A més dels concerts, també hi haurà sessió de contacontes i taller de bombolles per als més petits.

El celler Mas Foraster va apostar per aquest format fa cinc anys, i des de llavors ha estat l’escenari ja de diversos concerts i tasts de vins. Ricard Sebastià, del celler, destaca que “estem molt satisfets de celebrar el cinquè aniversari i fer-ho amb aquesta jornada solidària. Esperem que vingui molt gent”.

L’entrada, que té un preu de 10 euros, permetrà veure el concert i tastar diversos vins Josep Foraster. També hi ha entrades Fila0 disponibles per qui vulgui fer una aportació solidària més gran, que van dels 20 als 100 euros.

El Pau Torres, malalt d’ELA, i la Gina Córdova, amb el seu projecte Ilusion+, també s’han sumat al Musi Cata. Amb aquest projecte embotellen vins solidaris i destinen 1 euro de cada ampolla a la lluita contra la malaltia. Asseguren que qualsevol petit gest pot ajudar a millorar la qualitat de vida del malalt i també de la seva família.

Les entrades ja es poden comprar a través del facebook del Musi Cata. Els concerts tindran lloc al pati del celler Mas Foraster el 14 de juliol a partir de les 6 de la tarda.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp