La neu cau tímidament a la Conca de Barberà

S'espera que aquest dimecres pugui tornar a nevar als punts més alts de la comarca

Alguns municipis de la Conca de Barberà s’han despertat avui amb els paisatges tenyits de blanc. Durant la tarda d’aquest dimarts van caure els primers flocs de neu. Les precipitacions van ser molt lleus però alguns pobles com Vilanova de Prades s’ha despertat amb el paisatge enfarinat aquest matí.

En concret, a Vilanova de Prades va començar a nevar cap a les 6 de la tarda i va ser necessària l’actuació dels equips d’Emergència per retirar tres vehicles atrapats a la TV-7004. Durant la nit hi van actuar la llevaneu i la màquina de sal per evitar el col·lapse de les carreteres.

A Santa Coloma de Queralt també es van enregistrar els primers flocs de neu a última hora de la tarda, tot i que les precipitacions van ser de poca importància. Una imatge que es va poder veure en altres municipis de la Vall del Corb.

Mentre, l’Ajuntament de Montblanc, ha cedit a Rojals una màquina dessaladora per garantir l’accés al municipi en cas de nevada. Ahir, de fet, ja es va utilitzar per evitar que les primeres volves de neu quallessin a la carretera

Previsió de neu i pluja per aquest dimecres

Per aquest dimecres també s’espera que pugui arribar la neu a les cotes més altes de la Conca de Barberà. Ho ha explicat a Ràdio Montblanc Jaume Àvila, aficionat a la meteorologia que, cada dia, realitza l’espai del temps al ‘Bon dia Montblanc’.

El temps de Montblanc amb Jaume Àvila
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook