RM

La neu emblanquina Montblanc i la Conca de Barberà

El transport escolar s'ha vist afectat i s'ha alterat el funcionament normal dels centres escolars

La neu ha fet aquest de presència aquest dimecres a la Conca de Barberà. La comarca s’ha despertat enfarinada ja que la nevada ha arribat aquesta matinada, amb molta força als punts de muntanya.

A Montblanc ha estat nevant durant tot el matí, pràcticament fins al migdia, quan ha començat a sortir el sol. La neu ha emblanquinat tot el terme municipal, sobretot a les zones boscoses, que han quedat colgades de neu.

L’Ajuntament, amb la Brigada Municipal i Protecció Civil, han treballat des de primera hora per netejar els carrers, llençar sal a les voreres i millorar els accessos als municipis. També han treballat a les pedanies de Lilla i Prenafeta, les més afectades per la nevada.

També s’han vist afectades diverses carreteres durant el matí. Pel Coll de Lilla, que ha estat tallat durant bona part del matí, es necessiten cadenes per circular-hi. També hi ha hagut afectacions a la C-14 en direcció a Santa Coloma i a l’autopista AP-2 al seu pas per Montblanc.

Dia diferent a les escoles
A primera hora del matí, el Consell Comarcal ha anunciat la suspensió del transport escolar i això ha alterat el funcionament normal de les escoles. A l’escola Les Muralles, bona part dels professors no han pogut anar a treballar i només han anat a l’escola un 50% dels alumnes, que s’han passat el matí fent diverses activitats.

El mateix ha passat a l’Institut Martí l’Humà, que no han suspès les classes però la falta de professors i alumnes ha alternat el funcionament normal del centre.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp