La Nit 5.1 ja té la programació definitiva

Ja es poden consultar les activitats per dies i les entrades són a la venda

La Nit 5.1 arriba a la seva vuitena edició i s’ubica, com cada any, al castell templer de Barberà de la Conca.

La Conca 5.1 és qui organitza l’esdeveniment i ha anunciat el cartell definitiu de l’edició d’enguany, la qual comptarà amb 18 artistes: 10 propostes musicals i 8 de monòlegs.

DIVENDRES 21 DE JULIOL

El divendres 21 de juliol hi haurà els concerts de Joan Miquel Oliver, Al·lèrgiques al Pol·len, Jazzwoman, Moli i Dj Titi. I els monòlegs de Mockudrames, Yael Brusca, Març Llinàs i Júlia Vila.

DISSABTE 22 DE JULIOL

El dissabte 22 de juliol hi haurà els concerts de Pol Batlle amb Rita Payés, Pupil·les, Júlia Colom, Angeladorrrm i Dijei Luna. I els monòlegs de Tomàs Fuentes, Andrés Fajngold, Gemma Ortís i Modgi.

Els dos dies s’obriran portes a les 19.00 h, hora en què començaran les actuacions que duraran fins a la 01.30 h de la matinada.

D’aquí a unes setmanes es donarà a conèixer, també, les propostes vitivinícoles i gastronòmiques que acompanyaran aquesta proposta cultural. Un espai, el gastronòmic que com cada any, també tindrà un paper important i principal en el recinte del pati exterior del Castell.

L’organització també ha volgut fer una crida a la participació i a l’assistència de tothom que ho vulgui per tal de consolidar aquest focus cultural autogestionat i amb un cartell diferent dels de la major part del panorama català i sense cap patrocinador privat al darrere.

Els abonaments pels dos dies i les entrades per dies de forma separada ja estan a la venda a: i a la web de la Conca 5.1.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook