La Nit 5.1 treu a la venda les entrades per dies d’aquesta 7a edició

Tindrà lloc el 22 i 23 de juliol al castell de Barberà de la Conca

La 7a edició de La Nit 5.1 completa la seva presentació anunciada els concerts que es faran durant cadascuna de les dues jornades programades i traient a la venda, alhora, les entrades individuals per dies amb un preu de 18 euros cada jornada.

El cartell cultural d’aquesta edició comptarà finalment amb 18 artistes; 10 musicals i 8  monologuistes. D’aquests, el divendres 22 de juliol hi haurà els concerts d’El Petit de Cal Eril, Guineu, Reïna, Flora i Ponent  Roots i els monòlegs de Marc Sarrats, Irene Minovas, Marta Bosch i Josep Català. Pel que fa al dissabte 23 de juliol hi haurà els concerts de Queralt Lahoz, Maio, Maria Hein, Rombo i Dj  Lupe i els monòlegs de Manel Vidal, Raquel Hervàs, Elisenda Pineda i Modgi. Els dos dies s’obriran portes a les 7 de la tarda, hora en què començaran les actuacions que duraran fins a la 1 de la matinada. 

D’aquí a unes setmanes es donarà a conèixer també la proposta vitivinícola i de gastronomia que  acompanyarà aquesta proposta cultural. Un espai, el gastronòmic que com cada any també  tindrà un paper important i principal en el recinte del pati exterior del Castell. 

Els dos dies s’obriran portes a les 7 de la tarda, hora en què començaran les actuacions que duraran fins a la 1 de la matinada. Els abonaments per dos dies i les entrades es poden aconseguir en aquest link.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp