UBCM

La Nit del Comerç premia la Unió de Botiguers de Montblanc

Es va celebrar el passat cap de setmana a La Selva del Camp

La Confederació d’Empresaris de Comerç i de Serveis de les Comarques Tarragonines (CECOSECT) ha premiat la tasca que està portant a terme la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) amb l’objectiu d’incentivar el comerç de proximitat, així com millorar els serveis als associats. En la primera edició de la Nit del Comerç, celebrada dissabte passat al Castell del Paborde de La Selva del Camp, una dotzena d’associacions comercials també van distingir a alguns dels seus comerços.

La presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc, Montse Guinovart, va recollir el premi Rafael Tatay, instituït en reconeixement d’un dels fundadors de la CECOSECT. La UBCM ha estat premiada per la seva llarga trajectòria com a associació comercial, i també pel ràpid creixement experimentat els darrers anys. Montse Guinovart ha declarat: “Estem molt contents amb aquest reconeixement. Creiem en el comerç de proximitat, que permet una atenció personalitzada i un bon servei als clients. A més, les nostres empreses són decisives per mantenir ben vius els nostres pobles i ciutats. Des de l’associació, continuarem treballant de valent per impulsar els establiments comercials de Montblanc”.

La UBCM porta a terme regularment diferents accions de promoció del comerç montblanquí, destinat a dinamitzar-lo, així com potenciar els serveis que ofereixen als associats, una vuitantena. Entre altres iniciatives, l’associació montblanquina organitza dos cops l’any la Fira de la Ganga, campanyes de fidelització com “Benvinguda, Primavera” o la de Nadal, amb esdeveniments per atraure clients al centre comercial de Montblanc. Arrelada al teixit social i econòmic local, la UBCM participa en altres iniciatives d’interès a la vila. Darrerament, en les Festes de la Serra i amb la fira Clickània.

Premi a Garcia Vicent
Durant la celebració de la Nit del Comerç, les associacions comercials van premiar a algun dels seus associats. S’ha distingit a Fruites i Verdures Garcia Vicent, tot reconeixent el dinamisme d’aquesta empresa, que a més de Montblanc, compta amb botigues a Tàrrega i les Borges Blanques.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp