Oficina de Turisme de Montblanc

La nova Oficina de Turisme de Montblanc obrirà portes el proper 30 de juny

La construcció del nou edifici, situat a tocar a l'antic Sindicat de Vinyaters, està a la recta final

La nova Oficina de Turisme de Montblanc obrirà portes el proper 30 de juny. Les obres estan ara a la recta final, i s’estan ultimant els detalls perquè pugui inaugurar-se en poques setmanes. Així, el dissabte 1 de juliol l’atenció turística es farà ja al nou espai, començant el segon semestre del 2017 en una nova seu.

L’oficina s’ha situat en un edifici de nova construcció que s’ha instal·lat a tocar de l’antic Sindicat de Vinyaters de Montblanc, que des de fa un temps funciona com a agrobotiga, amb vins de la DO Conca de Barberà i productes de proximitat. El projecte, per tant, tenia la complexitat d’integrar la nova oficina amb l’edifici modernista, obra de Cèsar Martinell.

La nova oficina és molt més funcional que l’actual, situada a l’antiga església de Sant Francesc. A la nova ubicació, l’oficina és totalment accessible per a persones amb mobilitat reduïda ja que hi ha rampes per poder-hi accedir i està tot en una mateixa planta. Consta d’una àmplia zona d’atenció al turista, una sala de treball i una gran àrea de lavabos que estan tematitzats amb imatges del patrimoni de Montblanc i les seves tradicions. La nova oficina també tindrà un espai per a exposicions i diverses pantalles interactives.

Les obres de la nova oficina s’han pogut dur a terme gràcies a una subvenció de la Generalitat, del Pla de Foment de Turisme, de 400.000 euros. De fet, el projecte turístic de Montblanc va ser un dels més ben valorat i va rebre l’import màxim. Aquest finançament prové de la taxa turística i es va atorgar l’agost del 2015.

L’estrena de la nova oficina coincidirà també amb el redisseny de la marca Montblanc Medieval, que s’ha rejovenit. El nou logotip, que s’està acabant de dissenyar, inclourà el Montblanc més monumental, però també el més immaterial, representat per la Llegenda de Sant Jordi i la figura del drac. La nova imatge del turisme a Montblanc es podrà veure ja a la nova oficina, que obrirà portes el divendres 30 de juny en un acte a les 7 de la tarda.

Hem fet una visita d’obres a la nova oficina de turisme i podeu escoltar l’entrevista a l’audio enllaçat en aquesta notícia.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp