Ajuntament de Montblanc

La piscina de Montblanc obrirà portes aquest divendres 22 de juny

Estarà oberta cada dia d'11 del matí a 7 de la tarda

La piscina municipal de Montblanc dóna el tret de sortida a l’estiu i obrirà portes aquest divendres 22 de juny a les 3 de la tarda. Com en els anys anterior, la piscina restarà oberta de dilluns a diumenge d’11 del matí a 7 de la tarda.

Pel que fa als preus, enguany presenta una novetat un dels abonaments. Es tracta d’un abonament de 10 banys que podrà utilitzar un infant i un adult de la unitat familiar, al preu de 44 euros. L’entrada diària per a infants, jubilats, pensionistes i discapacitat serà de 2,70€, mentre que l’entrada diària d’adults, a partir dels 16 anys, serà de 3,50€.

Pel que fa als abonaments de temporada, pels infantils i per jubilats i discapacitats tindrà un preu de 48 euros, mentre que l’abonament de temporada per a adults tindrà un preu de 69 euros. També hi ha l’opció d’un abonament de 10 banys, que tindrà un preu de 28 euros pels adults i de 16 euros per infants i jubilats.

D’altra banda, totes aquelles persones que siguin membres d’una família nombrosa o monoparental i així ho tinguin acreditat amb l’aportació de l’oportú carnet de família nombrosa o monoparental, gaudiran d’una reducció del 15% en totes les tarifes. També gaudiran d’una bonificació del 15% de la suma dels preus dels abonaments individuals de temporada quan adquireixin l’abonament alhora 3 membres de la mateixa unitat familiar, i del 20% si l’adquireixen 4 més membres d’una mateixa unitat familiar.

Per poder obrir la piscina, l’Ajuntament de Montblanc ha fet el manteniment general que es fa cada any abans de començar la temporada. Enguany, a més, s’ha remodelat la infermeria, on també s’han adquirit un nou equip de primers auxilis. També s’ha remodelat la sala on es guarda el material de la piscina i s’ha instal·lat un canviador de nadons a la zona de vestuaris.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp