La pluja obliga a suspendre la representació de la Llegenda de Sant Jordi

Malgrat l'aigua, Montblanc ha rebut milers de visitants durant el cap de setmana

El primer cap de setmana de la 35a Setmana Medieval ha estat marcat per la pluja que va caure dissabte, Diada de Sant Jordi, i que va obligar a suspendre la representació de la Llegenda de Sant Jordi.

Al voltant de dos quarts de nou del vespre, l’Associació Medieval va comunicar que la pluja feia impossible poder representar les dues sessions de la llegenda, que tenien l’aforament complert.

Al matí, la pluja també va fer canviar l’entrega de la rosa de Sant Jordi a la Princesa, que es va fer a l’interior de l’antiga esglèsia de Sant Francesc. Un acte on també es va poder veure com les noies del Ball de Banderes entregaven una rosa als Cavallers.

Durant el dia, els xàfecs van anar caient de manera intermitent. Fins i tot va caure una pedregada cap al migdia. Això, però, no va espantar als milers de visitants de la Setmana Medieval que van omplir els carrers i places de la vila dos anys després de la darrera festa pre pandèmia.

El primer cap de setmana es va cloure aquest diumenge amb una representació d’un casament medieval a l’església de Sant Francesc. Un acte basat en fets reals però amb tocs d’humor.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp