Ràdio Montblanc

La Policia Nacional reprendrà la tramitació del DNI a la Conca al desembre

El cos anuncia que el servei es tornarà a prestar a les oficines de Montblanc

La Policia Nacional reprendrà la tramitació del DNI al Consell Comarcal de la Conca de Barberà a partir del mes de desembre.Des de l’ens comarcal s’havia anunciat que es faria una reunió amb la policia per intentar solucionar la problemàtica. De fet, ja hi havia prop de 120 persones en llista d’espera per poder tramitar el DNI a les oficines del Consell a Montblanc.

El comissari, va comunicar al president del Consell, que les sortides de l’equip mòbil del servei de tramitació del DNI es tornaran a realitzar a partir del mes de desembre i ja amb la implantació del nou DNI 3.0.

Tot i així, qualsevol persona que el necessiti amb urgència, pot dirigir-se a les comissaries de Tarragona, Reus o Tortosa per apuntar-se o fer la tramitació del DNI-e. Es pot demanar hora a qualsevol comissaria de la policia nacional de dues maneres: amb cita prèvia al telèfon 060 o bé per internet a la web www.citapreviadnie.es.

Per a qualsevol dubte o consulta us podeu adreçar a les dependències del Consell Comarcal de la Conca de Barberà en horari d’oficina o al telèfon 97 86 12 32.

L’anunci es va fer la setmana passada. Des de la Policia Nacional havien al·legat falta de personal per dur a terme aquest servei territorialitzat. De fet, el cos nacional de policia començarà, al novembre, a dotar-se del equipaments necessaris i la formació adient per començar a expedir el nou DNI electrònic 3.0. Aquest, podrà utilitzar-se com a document de viatge i permetrà la comunicació amb smartphone, però el més important són les mesures de seguretat amb què es dotarà. Amb el nou document serà molt complicat la usurpació d’identitat.

El llançament d’aquest nou document al novembre, i l’augment de la demanda de renovació durant aquest mes ha fet que, la Policia Nacional deixi de prestar el servei de renovació del DNI als municipis petits per falta de personal. Des del cos asseguren que es tracta d’un fet puntual i que al desembre tots els municipis recuperaran el servei.Així ho va confirmar el comissari de la demarcació de Tarragona, Antonio Álvarez.

El cos de Policia Nacional recorda que té el compromís de prestar aquest servei a domicili en cas d’extrema necessitat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp