Ràdio Montblanc

La quarta Nit del Comerç reconeix la trajectòria de Calçats Pol de Montblanc

La botiga, situada a una antiga capella de 1650, té més de 40 anys d'història

La quarta Nit del Comerç de les comarques de Tarragona, celebrada aquest passat cap de setmana a l’Hospitalet de l’Infant, va premiar la trajectòria de Calçats Pol de Montblanc. Aquesta botiga, situada al carrer Major de la vila, té una llarga trajectòria en el comerç montblanquí.

Concretament, va obrir portes l’any 1977, i més de 40 anys després, el comerç continua oferint la venda de sabates i altres complements al centre històric de Montblanc. Anna Pol, filla dels seus primer propietaris, continua al capdavant del negoci. “Estic molt satisfeta que hagin pensat en mi, sempre fa il·lusió”, explica.

La botiga, a més, té la particularitat d’estar situada a l’interior d’una antiga capella datada de l’any 1650. En concret, es tracta de la capella de Sant Josep, i s’hi conserva un ull de bou i una petita espadanya que havia estat el campanar, tot i que actualment no té campana.

Per poder obrir la botiga, es va haver de mantenir l’estructura original de l’ermita, i s’hi va construir una estructura de fusta a l’interior que acull tot el material de la botiga. “Com a curiositat, sempre m’agrada explicar que l’altar que hi ha a l’església de Tarrés és el que hi havia aquí, on ara hi ha el magatzem de la botiga”, explica Anna Pol.

Durant una entrevista amb Ràdio Montblanc, Anna Pol també ha volgut agrair la feina de la Unió de Botiguers de Montblanc. “Hi ha una junta que treballen moltíssim i això és d’agrair”, explica.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp