J.López

La residència de gent gran de Montblanc arrenca els actes dels seus 30 anys

Avui s'ha fet un homenatge a Josep Gomis, impulsor de la residència quan era president de la Diputació

La residència-llar Conca de Barberà de Montblanc ha engegat, aquest divendres, els actes del seu trentè aniversari.En un dia com avui de fa tres dècades, obria portes la residència, gràcies a l’esforç de la Diputació de Tarragona, llavors presidida pel montblanquí Josep Gomis. Avui la residència li ha volgut fer un homenatge per recordar els inicis del centre.A l’acte hi han participat els residents del centre, treballadors i familiar, a més de l’alcalde, Josep Andreu, el president del Consell Comarcal, Josep Pijoan i el director dels serveis territorials de Benestar Social a Tarragona, Francesc Tarragona. Tampoc hi ha volgut faltar el durant molts anys director del centre, Josep Maria Bové.

La de Montblanc va ser una de les últimes residències de gent gran construïdes de manera pública a les comarques de Tarragona. Amb aquesta, la Conca compta amb tres residència i amb pràcticament totes les places ocupades.

La residència de gent gran celebrarà els seus trenta anys amb diversos actes fins al mes de juny. Avui s’ha estrenat la coral del centre, formada per residents, treballadors i familiars i dirigida per Enric Balauder, de la coral Flor de Lis de Montblanc. Han interpretat diverses cançons, entre elles l’himne del centre. També s’ha inaugurat una exposició amb treballs fets pels residents i una amb 30 fotografies del centre, una per cada any d’història. Les imatges expliquen anècdotes com la del primer casament entre residents.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp