La Roures 2022 reuneix prop de 500 corredors a Montblanc

Es va celebrar el passat diumenge 23 d'octubre

La Marxa dels Roures ha celebrat aquest diumenge a Montblanc la seva novena edició amb èxit de participants. Prop de 500 persones, entre corredors i caminadors, han participat d’aquesta nova edició, que ha realitzat l’arribada i la sortida a la zona esportiva de la vila.

S’han celebrat tres categories de cursa. A la Roures Petita, de 13 quilòmetres, el primer classificat en categoria masculina ha estat David Iturria. El segon classificat ha estat Marc Morató del CA Espluguí i el tercer Jose Fernández del AE Blancafort. En categoria femenina, la primera classificada ha estat Magda Navarro. La segona ha estat Elisabet Puig i la tercera la montblanquina Sílvia López, del Club Atlètic Montblanc.

Pel que fa a la Roures Clàssica, de 22,5 quilòmetres, en categoria masculina el primer classificat ha estat Joan Pol de l’A.E. l’Areny. Genís Porqueras i Roger Tarrés han quedat en segona i tercera posició. En aquesta cateogria, David Ortín del Club Atlètic Montblanc ha quedat en cinquena posició. En categoria femenina, Gemma Barrabeig ha quedat primera, Irene Rubió segona i Sílvia Ferré en tercera posició.

Finalment, a la Rourània Marató Extrem, de 48,5 quilòmetres, el primer classificat en categoria masculina ha estat Toni Calderón amb un temps de 6 hores. En segona posició ha quedat Julio Gutiérrez i en tercera posició Daniel Naveiro. En categoria femenina, Edurne Zazpe ha quedat primera amb un temps de 6 hores i 42 minuts. Mireia López ha quedat segona i Alba Alemany en tercera posició.

També va tenir molt bona acollida la caminada de 8 quilòmetres, que va reunir més de 100 persones.

La Roures està organitzada pel club Alliberadrenalina amb el suport de l’Ajuntament de Montblanc.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook