Cedides

La Ruta del Trepat premiada al XVIIIè premi Jordi Cartanyà

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà aconsegueix el premi a la millor acció de promoció de les comarques d'interior de la Costa Daurada

El servei de turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà va presentar la candidatura al XVIIIè premi Jordi Cartanyà i ha estat premiat en la categoria de destinacions d’interior de la Costa Daurada.

Magí Trullos destacava que aquest producte turístic s’ha pogut desenvolupar gràcies al treball conjunt amb la DO Conca de Barberà i amb diferents agents del sector públic i privat de la comarca.

La Ruta del Trepat és una ruta turística que incorpora, com a eix vertebrador, el trepat i els cellers que elaboren amb aquesta varietat de raïm, autòctona de la Conca de Barberà.
Aquesta ruta turística es crea amb l’objectiu de dinamitzar turísticament la comarca; fomentar la comercialització dels cellers tant al sector públic com al privat; difusió de les agrobotigues de la Conca de Barberà i comercialització dels seus productes km 0; potenciar el turisme familiar; valorar la cultura del vi; i donar a conèixer els paisatges de la Conca de Barberà.

Aquests valors que el Consell Comarcal de la Conca de Barberà volia potenciar han fet que el jurat del XVIIIè premi Jordina Cartanyà, el premiés amb la millor acció de promoció.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp