Ràdio Montblanc

La Sant Silvestre Montblanquina arriba a la desena edició

Ja s'han obert les inscripcions per la cursa que tindrà lloc l'última dia de l'any

El Club Atlètic Montblanc celebra, aquest any, la desena edició de la cursa de Sant Silvestre Montblanquina, que tindrà lloc el dissabte 31 de desembre, el darrer dia de l’any. Com cada any, la cursa recaptarà fons per La Marató de TV3, que enguany estarà dedicat a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

El recorregut, amb sortida i arribada a la plaça de Sant Francesc de Montblanc, té una distància de 3,5km per la sant Silvestre Popular, i de 500 metres per la Sant Silvestre Infantil. Com cada any la Sant silvestre es veurà acompanyada de diversos serveis com la música durant la cursa, berenar per a tots els participants, sorteig de regals dels col·laboradors, bossa del corredor, photocall i altres sorpreses. Tot plegat per tal de que tots els corredors i corredores gaudeixin al màxim corrent l’últim dia de l’any.

Pel que fa a les inscripcions tant de la Sant Silvestre Popular com de la Infantil, es poden fer presencialment a les botigues Arasport o a Cal Vives de l’ 11 al 29 de desembre al preu de 5 euros. Per la Sant Silvestre Popular també es poden fer via web a www.atleticmontblanc.cat. Les inscripcions es tancaran el 29 de desembre o bé quan s’hagi arribat al límit, que és de 100 participants a la sant silvestre infantil i del 250 a la popular.

Aquest any el preu de la Sant Silvestre, passa de 3 a 5 euros per tal de poder cobrir les despeses d’assegurança de la cursa i poder recaptar més fons per la Marató de TV3.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp