Ràdio Montblanc

La Setmana de la Joventut de Montblanc es reinventa l’any del seu quinzè aniversari

La 'FLT' crea diversos espais amb activitats per a joves i per a infants

La Setmana de la Joventut de Montblanc es reinventa en l’any del seu quinzè aniversari. La Festalateva ‘FLT’ vol potenciar les activitats per a joves, sense deixar de banda l’espai per als més petits, que els darrers anys han anat agafant més protagonisme.

Així, s’ha pensat un programa d’activitats amb espais pensats per joves i adolescents, i espais per a nens i nenes més petits. L’espai kids, l’espai plaça, l’espai cuina, un espai multimèdia o l’espai torre, que ocuparà la torre de Barjaula a la muralla per fer-hi xerrades sobre autoestima i diversitat sexual, seran les propostes de l’edició d’enguany, amb tallers i activitats per a joves i infants.

L’objectiu és que tothom hi tingui cabuda però que no es perdi l’essència per la qual es va crear la festa, que era tenir un espai lúdic per als joves del municipi. “És l’any del canvi, hem separat la Setmana de la Joventut en diferents espais, perquè tothom pugui tenir el seu lloc”, ha explicat el regidor Oriol Pallissó. Judit Albalat, tècnica de joventut, ha destacat que “els darrers anys hem detectat que aquells joves que van crear la festa, ara venen amb els seus fills, però és important preservar la Setmana de la Joventut com un espai per als joves, i crear activitats per a tots”.

Aquestes novetats venen acompanyades d’un canvi en la imatge gràfica de la festa, que abandona el nano i les imatges estiuenques i adopta una imatge més transgressora, que també es podrà trobar a Instagram amb un Gif propi. De fet, es farà on concurs de fotografia on hi participaran aquells que utilitzin el Gif FLT a Instagram, amb abonaments per la piscina municipal com a premi.

Enguany no hi haurà festa nocturna, ja que just el cap de setmana abans tindrà lloc la festa de la Timbalada que organitzen els Dimonis de Montblanc. Així, la festa nocturna s’ha substituït per una sessió musical de tarda amb el dj Abadia, un dj amb paràlisi cerebral de Tarragona, que tindrà lloc el dimarts 2 de juliol al claustre de Sant Francesc.

Activitats per a tothom

A la Festalateva no hi faltaran tot tipus d’activitats, com tallers, jocs d’inflables, esports, un scape room i el tobogan gegant, que tornarà a ser un dels principals atractius de la setmana. Està organitzada per l’Ajuntament i el Consell Municipal de Joventut i tindrà lloc del 29 de juny al 7 de juliol.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp