La Setmana de la Joventut de Montblanc torna del 4 al 7 de juliol

La Festalateva torna al format habitual després de dos anys marcats per la pandèmia

Montblanc viurà, del 4 al 7 de juliol, una nova edició de la Festalateva, la Setmana de la Joventut de Montblanc. Com cada any, la plaça i església de Sant Francesc es convertirà en l’epicentre de totes les activitats programdes, adreçades al públic jove però també infantil de la vila. Després de l’aturada forçada per la pandèmia, l’esdeveniment recupera el seu format habitual.

Núria Besora, regidora de joventut, destaca que la Festalateva torna a la normalitat

La Setmana de la Joventut arrencarà dilluns dia 4 amb un Skate Park que s’emplaçarà a la plaça de Sant Francesc; el circuit de seguretat viària i taller de reparació de bicis, un d’audiovisuals així com el de percussió i gralla, que es desenvoluparan a l’entorn de la plaça de Sant Francesc. 

L’endemà serà el torn dels inflables i les activitats ludicoesportives, el taller d’escacs, conta contes i la sessió de zumba, mentre que a partir de les vuit del vespre es desenvoluparà el taller de foc. Dimecres és el torn del circ, i l’scape room, mentre que els castells prendran el protagonisme a darrera hora de la tarda. El popular Tobogan Aquàtic gegant, que dijous s’emplaçarà al Baluard de Santa Anna, tancarà la celebració de la Setmana de la Joventut. 

L’abonament per participar a totes les activitats té un preu de 10€, mentre que la inscripció de participació diària és de 3€. L’abonament inclou també una samarreta. La regidora de Joventut, Núria Besora, ha destacat la col·laboració que les entitats de la vila tenen amb la celebració de la Setmana de la Joventut, així com també al consell municipal de Joventut.

Núria Besora destaca la col·laboració amb el Consell Municipal de Joventut
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook