La Setmana Medieval entra a les escoles de Montblanc

Sant Jordi i la Princesa han respost a les preguntes dels més petits

El Sant Jordi, la Princesa, el Rei i la Reina han visitat aquest divendres les escoles de Montblanc. Tots els centres educatius s’han bolcat per rebre amb tots els honors als representants de la 35a Setmana Medieval.

La visita ha començat a l’escola Les Muralles, on els alumnes han fet diverses danses i han fet preguntes al Sant Jordi i la Princesa. Després, els nens i nenes de la llar d’infants Els Merlets han fet la representació de la Llegenda de Sant Jordi al fossar de la muralla. L’any 2020 no ho van poder fer per la pandèmia i l’any passat, per la Setmana Medieval, la llar estava confinada. Enguany sí, petits i famílies, han participat de la Llegenda, que s’ha fet amb tot tipus de detall.

La família reial també ha visitat la llar d’infants del col·legi Mare de Déu de la Serra, on els nens i nenes han representat una taverna i mercat medieval. No hi han faltat tampoc els nens i nenes vestits de Sant Jordi, Princesa, Rei i Reina, i també el drac.

La Setmana Medieval també ha entrat al col·legi Mare de Déu de la Serra i el CEE Tilmar, on han representat diverses danses medieval. La jornada s’ha tancat al restaurant Les 3 Esses de Sant Josep, on han conegut la tasca d’Aprodisca.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook