Setmana Medieval Montblanc

La Setmana Medieval, finalista del premi Petxina Oberta del Col·legi de Periodistes

Els periodistes l'han triat per "informar amb solvència sobre els actes i activitats que organitza"

L’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi és una de les nominades als premis Petxina del Col·legi de Periodistes de Tarragona. Concretament, ha estat nominat el servei de premsa de l’entitat a la categoria de Petxina Oberta, que reconeix la font informativa que, per la seva accessibilitat, facilita la feina dels mitjans de comunicació.

És la primera vegada que l’entitat està nominada a aquests premis, que atorgaran els companys periodistes de les comarques de Tarragona. La Setmana Medieval ha quedat entre les tres finalistes, conjuntament amb la Cambra de Comerç de Tarragona i el gabinet de premsa dels Bombers de la Generalitat. En el cas de la Setmana Medieval, els periodistes que han triat l’entitat com a finalista destaquen la nominació per “informar amb solvència sobre els actes i activitats que organitza”.

En la categoria de Petxina Tancada, que distingeix la font informativa que ha posat pals a les rodes a la tasca dels periodistes, els tres finalistes són la Confraria de Pescadors de Tarragona, la Fiscalia de Tarragona i del Departament de Salut de la Generalitat.

El proper 7 de juliol tindrà lloc l’entrega dels Premis Petxina i serà aquell dia quan els col·legiats i col·legiades podran votar i escollir el guanyador de cada categoria.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp