La Tarda

‘La Tarda d’estiu’, aquest dimecres en directe des de Montblanc

El programa s'emetrà entre les 5 i les 7 de la tarda des de la plaça Major

El programa ‘La Tarda d’estiu’ de La Xarxa de Comunicació Local s’emetrà aquest dimecres 17 d’agost des de Montblanc, en col·laboració amb Ràdio Montblanc. El programa s’emet, aquest estiu, a Ràdio Montblanc i una vintena d’emissores locals més de tot Catalunya entre les 5 i les 7 de la tarda. A l’estiu, el programa ha agafat un caire més festiu i és itinerant. Així, cada dia es realitza des d’un lloc diferent de Catalunya, amb l’objectiu d’explicar com es viu l’estiu a tot el país.

A Montblanc el programa s’emetrà aquest dimecres 17 d’agost en directe des de la plaça Major de Montblanc, i estarà presentat pel seu conductor habitual, el periodista d’Altafulla Ràdio Eduard Virgili, i el director de Ràdio Montblanc, Josep Ardila.

El programa explicarà els preparatius de les Festes de la Serra de Montblanc, que començaran el proper 2 de setembre. Per l’estudi de ràdio instal·lat a la plaça Major hi passarà el president de les Festes, Toni Cartanyà, a més d’altres persones vinculades a la celebració al llarg dels anys. També es farà una entrevista a l’alcalde, Josep Andreu. Durant les dues hores de directe, també es parlarà de patrimoni i natura, turisme i vins de la DO Conca de Barberà. El programa, amb vocació comarcal, també tindrà una actuació musical en directe dels espluguins Apalanke.

Ràdio Montblanc i La Xarxa conviden als montblanquins i montblanquines a passar per la plaça Major per poder veure i escoltar l’emissió del programa ‘La Tarda d’Estiu’ en directe.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp